Hoe komt het toch dat Frans Bauer af en toe uit de kluiten gewassen is?
Frans houdt van Lekker eten en tast hier graag diep voor in de buidel.
Iedereen weet wat het lievelingseten van Frans is, we hoeven de naam Shirley maar te noemen en de link naar de afhaalchinees is gemaakt.
Shirley is tijden geleden verhuist naar Gent in België, dit was net te ver voor de wekelijkse lievelingshap van Frans.
De liefde voor het lievelingseten van Frans, de afhaalchinees, is al 28 jaar wekelijks een must.
Frans neemt wekelijks zijn tijd om te genieten van de afhaalchinees, met sambal erbij.
De afhaalchinees vaart er wel bij en ziet de kassa rinkelen, met gebakken banaan, loempia’s en een rijsttafel voor zes personen, wat snel tot €6000,- per jaar oploopt.
Het hart van Frans gaat tekeer en de ogen van Frans stralen als de zon, als wekelijks Chinees op tafel komt, waar Frans de tijd voor neemt.
Elk pondje gaat door de mond, het leven is te mooi, met sambal en chinees erbij.